Kuponocikl

Pogledaj video

Kako da profitirate dok biciklirate?

Kuponocikl vam dozvoljava da unovčite svoju strast prema biciklizmu. Korišćenjem aplikacije, što više vozite vaš bicikl, to vam više raste popust koji ostvarujete u raznim prodavnicama.

Suština projekta

Aplikacija preko koje biciklisti samom vožnjom ostvaruju popuste. Ova aplikacija povezuje bicikliste i ugovorne firme koje se bave prodajom ili uslugama, tako što pređene kilometre pretvara u popuste.

Koju potrebu ova inovacija rešava ?

Jedan od većih problema modernog društva jeste nedostatak ili neadekvatno korišćenje slobodnog vremena. Vožnja bicikla je primer zdravog stila života koji doprinosi i očuvanju životne sredine! Povećanjem broja biciklista bi se značajno smanjila saobraćajna gužva, samim tim buka i zagađenje koje stvaraju automobili. Nažalost, biciklisti u Srbiji spadaju u ugroženu kategoriju učesnika u saobraćaju. Sami se bore za svoja prava i za svoje “parče“ ulice. Ovim sistemom popusta želimo da motivišemo građane da voze bicikl i nagradimo one koji to već čine!

Posted by Kuponocikl on Tuesday, October 31, 2017

Šta vas je motivisalo da razvijate inovaciju ?

Nas pet dolazimo iz potpuno različitih životnih priča. Vožnja bicikla je za neke od nas hobi, a za neke strast i način života. Ono što nam je zajedničko je želja za razvojem inovacija koje će da olakšaju život prosečnih građana. Stvorile smo Kuponocikl jer je to nešto što bismo I same volele da koristimo.

Inovacija u tezama

  1. Potpuno nov sistem uvođenja popusta
  2. Aplikacija koja se lako koristi
  3. Podržavamo bicikliste i sve oni koji to žele da postanu
  4. Doprinosimo očuvanju zdravlja građana
  5. Borimo se za smanjenje saobraćajne gužve
  6. Zalažemo se za očuvanje životne sredine
  7. Jačamo društveno odgovorno poslovanje
  8. Direktno povezujemo korisnike i prodavce proizvoda ili usluga
  9. Podstičemo razvoj biciklističke infrastrukture
  10. Pratimo evropske trendove

O inovatorima

Zmajice – kao sto i samo ime kaze odlučne smo, vatrene, snažne i spremne da našu ideju sprovedemo do kraja! Strastvene smo oko toga da budemo promena koju želimo da vidimo u društvu. Kuponocikl nas je slučajno spojio, naši zajednički talenti su od toga napravili jednu zaokruženu priču i negde usput smo zaboravile da se rastanemo… ali smo sigurne da je ovo naša priča koju želimo da izguramo do kraja!

Glasajte za svoje favorite!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike - 500.000 dinara! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. decembra.

Broj glasova 803
ID ?>
Inovaciju prijavljuje neformalni tim

Zmajice

Partneri konkursa

Da biste glasali, prijavite se sa svojim Facebook nalogom: