Faza 1/4 – Kako do pobede: prijavi svoju inovaciju u par jednostavnih koraka!

Od svih projekata podnetih do 10. oktobra žiri će napraviti uži izbor u skladu sa kriterijumima konkursa. Pozvani u uži izbor imaće sedam dana da dostave nacrt biznis plana radi detaljnijeg upoznavanja žirija sa projektom.

Faza 2/4 – Četvrtfinale: Prezentuj inovaciju!

Projekti koji nakon slanja biznis plana i pratećih materijala uđu u sledeći krug odlučivanja, biće pozvani da žiriju prezentuju svoju inovaciju.

Faza 3/4 – Polufinale za 40 odabranih!

40 polufinalnih projekata-inovacija ulaze u trku za nagradu žirija, publike i partnera. Svaka inovacija dobiće promotivni video kako bi što više ljudi saznalo za nju i glasalo za svog favorita. Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike.

Faza 4/4 – Finale za 10 najboljih!

Stručni žiri će napraviti selekciju od 10 inovacija koje će dobiti priliku da na finalnom događaju, pred medijima, preduzetnicima i investitorima, javno prezentuju svoje ideje. Nakon prezentacija, žiri će proglasiti dobitnika nagrade od milion dinara, kao i dobitnike ostalih nagrada. Priključi se!

Kakve inovacije tražimo?

Biramo i nagrađujemo 40 najboljih inovacija u biznisu, za 40 godina koliko poslujemo u Srbiji. Predloži svoj projekat koji je:

 • Inovativan, autentičan i originalan - predstavlja nov način poslovanja, nov proizvod ili uslugu, ili utiče na poboljšanje korisničkog iskustva

 • Izvodljiv - na način da postoji plan potrebnih resursa i sredstava za njegovo ostvarenje

 • Održiv – sa potencijalom da bude profitabilan i da postoji plan njegovog daljeg razvoja

Zato, ako si od inovacije i veruješ u svoj projekat – ovo je prilika za tebe.

Kakve nagrade nudimo?

 • Glavna nagrada je 1.000.000 dinara. Glavnu nagradu dodeljuje Societe Generale banka kao podsticaj najboljoj inovaciji prema oceni stručnog žirija.

 • Nagrada publike iznosi 500.000 dinara. Societe Generale banka će nagraditi i inovaciju koja osvoji najviše glasova publike.

 • Svih 40 polufinalista dobijaju odgovarajući paket u banci bez naknada u trajanju od godinu dana

I to nije sve!

 • Partneri banke, VIP mobile, Maxi, ICT Hub i KupujemProdajem, takođe nagrađuju inovacije specijalnim nagradama!

Slobodno pitajte!

01

Kako da se priključim Generator konkursu?

Vrlo jednostavno, ako imate inovaciju, samo popunite ovaj formular na našem sajtu i pošaljite projekat vaše inovacije do 10. oktobra do 17 časova.

02

Da li je potrebno da imam svoju registrovanu firmu i da budem preduzetnik da bi se prijavio?

Važno je samo da poseduješ preduzetnički duh i da imaš ideju, ali nije neophodno da budeš preduzetnik, niti da imaš registrovano pravno lice.

03

Da li mogu sam da se prijavim ili ipak moram da budem deo tima?

Biramo inovativne i izvodljive projekte bez obzira na to da li ih je prijavio pojedinac, neformalni tim, preduzetnik ili pravno lice.

04

Ako se prijavljuje neformalni tim, šta se dešava ako osvojimo novčanu nagradu?

Ukoliko se prijavite kao neformalni tim i budete izabrani među 40 polufinalista, potrebno je da potpišete Ugovor o konzorcijumu kojim ćete regulisati svoja međusobna prava i obaveze (primer ugovora možete da preuzmete OVDE).

05

Da li mogu da prijavim već razrađeni postojeći biznis?

Tražimo nove ideje, međutim možete da prijavite i inovaciju za unapređenje vašeg postojećeg ili za pokretanje novog posla. Autentičnost, originalnost i inovativnost su jedan od osnovnih kriterijuma, ali podjedanko su važni i svi drugi navedeni kriterijumi. Pogledajte sve kriterijume konkursa OVDE.

06

Imam dosta inovacija u koje verujem, da li mogu da ih prijavim sve?

Jedan učesnik može prijaviti samo jednu inovaciju.

  Imaš dodatna pitanja?

  Sva dodatna pitanja napiši ovde i
  mi ćemo ti odgovoriti u najkraćem mogućem roku: