SEEZER

Pogledaj video

Da li ste čuli za prvu srpsku društvenu mrežu?

SEEZER je IT startup koji se fokusira na komentar tačnije reakciju korisnika pružajući set kreativnih multimedijalnih servisa objedinjenih na SEEZER društvenoj mreži.

Suština projekta

SEEZER mreža pruža najbolje iskustvo reakcija i komunikacije objedinjujući kreativne kolekcije multimedijalnih servisa unutar jednostavne i interaktivne platforme društvene mreže

Koju potrebu ova inovacija rešava?

Zamislite mrežu na kojoj vam u odnosu na lajkove stiže znatno veći broj direktnih komentara na vaš post i to u vidu gifa, slike vašeg drugara, njegovog videa, glasovne poruke ili čak pesme. Na taj način biste imali kreativnije, ličnije i vrednije komentare šta vaši prijatelji misle o slici, videu ili status koji ste upravo podelili. Dobili biste kreativniju i bolju ličnu reakciju. Sada zamislite sve to na SEEZER mreži!

Šta vas je motivisalo da razvijate inovaciju?

Društvene mreže danas se fokusiraju na način deljenja sadržaja: slika, video, boomerang, gde sa druge strane postoji i potreba korisnika da izazove što bolju reakciju svojim sadržajem. Najviše interakcija dobije se putem thumbs up-a (lajkova) i znatno manji broj komentara. SEEZER time uviđa potrebu za objedinjavanjem a opet pojednostavljivanjem servisa komunikacije koji će kod korisnika, za razliku od double tap-a, probuditi kreativnost i želju za slobodnijim iskazivanjem svog mišljenja.

Inovacija u tezama

  1. Bolja interakcija između korisnika putem kreativnih servisa
  2. Ličniji komentar koji je kao savršena reakcija na sadržaj u isto vreme i akcija na koju se nadovezuje konverzacija prijatelja
  3. Potencijal za vertikalni razvoj opcija koja se nadograđuju
  4. Velika prednost za sve biznis stranice koje promovišu svoj sadržaj i na SEEZER platformi dobijaju ličniji feedback u vidu komentara od strane korisnika

O inovatorima

Ako pričamo u brojkama, poznajemo se već 23 godine, na SEEZER-u radimo više od pune dve, a u startap svetu smo od svoje 19-te godine. Sa SEEZER-om smo uvideli globalni problem kao i veliki potencijal i rešenje koje želimo da pružimo i to opet baš odavde iz Srbije jer verujemo da je moguće.

Glasajte za svoje favorite!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike - 500.000 dinara! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. decembra.

Broj glasova 661
ID ?>
Inovaciju prijavljuje neformalni tim

SEEZER tim

Partneri konkursa

Da biste glasali, prijavite se sa svojim Facebook nalogom: