Practice like there is no tomorrow

Pogledaj video

Kako da naučite jezik, a da vas niko ne vuče za jezik?

Saznajte kako da za tren oka savladate gramatiku engleskog jezika onlajn. PLTT je jedinstvena aplikacija za profesore i učenike u kojoj možete rešiti sve nedoumice engleske gramatike na jednom mestu i kroz igru naučiti kako da ih prevaziđete.

Suština projekta

Ljudi mogu znati hiljadu reči u nekom jeziku, ali ako im gramatika nije dobra, teško da će ga progovoriti. Mi radimo na tome da omogućimo ljudima da budu sigurniji u svoj engleski jezik.

Koju potrebu ova inovacija rešava ?

Svi oni koji žele da vežbaju i unaprede svoj engleski, sada imaju sve što im je potrebno na jednom mestu, mogu da vežbaju šta god žele i kad god žele, u autobusu ili na kafi, i to kroz neograničen broj primera.

Šta vas je motivisalo da razvijate inovaciju ?

Iako iz dva različita ugla (i kao profesor i kao đak), oboje smo uočili isti problem, a to je da, svaki put kada smo pokušavali da pronađemo dobre zadatke za vežbanje engleskog, to je oduzimalo previše vremena, budući da je gotovo nemoguće pronaći dovoljno dobrih primera na jednom mestu. Iz želje da proces učenja i vežbanja engleskog učinimo lakšim, rodila se potreba da napravimo sebi takvu aplikaciju.

Inovacija u tezama

  • svi jezički problemi na jednom mestu;
  • zadaci prilagođeni svakom nivou znanja (A1 – C2);
  • neograničen* broj primera;
  • primeri iz svakodnevnog života;
  • mogućnost da Vaš profesor prati Vaš napredak;
  • mogućnost profesora da Vas testira;
  • vežbanje bilo kad, bilo gde.

O inovatorima

Miodrag Lazić je softverski developer sa šest godina iskustva u programiranju i nekoliko godina relevantnog preduzetničkog iskustva; nosilac je nekoliko nagrada sa različitih startap takmičenja. Neke od aplikacija koje je napravio trenutno su u upotrebi širom Srbije. Trenutno je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Aleksandra Mirković je na master studijama Engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Sa nekoliko godina rada na različitim istraživanjima iz oblasti teorijske lingvistike, i četiri godine iskustva u predavanju engleskog jezika, kako domaćim tako i stranim studentima, trenutno se bavi pronalaženjem novih pristupa u podučavanju engleskog jezika.

Glasajte za svoje favorite!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike - 500.000 dinara! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. decembra.

Broj glasova 3278
ID ?>
Inovaciju prijavljuje neformalni tim

Emineo

Partneri konkursa

Da biste glasali, prijavite se sa svojim Facebook nalogom: