PetGuards

Pogledaj video

Kome biste poverili svog kućnog ljubimca?

PetGuards je platforma koja vam pomaže da brzo i lako pronađete proverenog čuvara za svog kućnog ljubimca dok ste odsutni, ili na putu.

Suština projekta

PetGuards je platforma koja vam pomaže da brzo i lako pronađete proverenog čuvara za svog kućnog ljubimca dok ste vi odsutni.

Koju potrebu ova inovacija rešava ?

Planirate putovanje a nemate kome da ostavite svog ljubimca. PetGuards ima rešenje za vas. Izaberite čuvara koji najviše odgovara vama i vašem ljubimcu i putovanje može da počne. I kada niste tu vaš ljubimac zaslužuje pažnju, a to najbolje znaju PetGuards čuvari, koji će se potruditi da vašem ljubimcu ništa ne nedostaje dok ste vi odsutni.

Pronađi čuvara za svog ljubimca na http://petguards.rs 🙂

Posted by PetGuards on Saturday, June 24, 2017

Šta vas je motivisalo da razvijate inovaciju ?

Naši prijatelji su morali da odlože letovanje jer nisu imali kome da ostave svog ljubimca.Taj događaj nas je inspirisao da pokrenemo PetGuards. Svako odvajanje od vlasnika je stres za ljubimca, a mi želelimo da to razdvajanje učinimo što bezbolnijim i za ljubimca i za vlasnika.

Inovacija u tezama

 • Provereni čuvari i šetači iz celog Beograda na jednom mestu
 • PetGuards prihvata manje od 10% prijavljenih čuvara
 • Svaki čuvar ima profil sa proverenim i detaljnim informacijama, fotografijama i komentarima.
 • Vaš ljubimac dobija maksimalnu pažnju dok ste vi odsutni
 • Svakog dana čuvanja dobijate fotografije vašeg ljubimca
 • Čuvari sami određuju njihovu cenu i uslove čuvanja
 • Vi birate čuvara prema komentarima prethodnih čuvanja, prema fotografijama, lokaciji
 • Trenutno preko 25 lokacija za čuvanje u Beogradu
 • Imate neku egzotičnu životinju, nemate kome da je ostavite?Nema problema. Mi čuvamo sve od Čivave do Činčile
 • U budućnosti ćemo biti platforma na kojoj će vlasnici ljubimaca moći da pronađu sve informacije, usluge i proizvode vezane za svog ljubimca
 • Morate hitno na put? Potrudićemo se da vam što pre nađemo čuvara
 • Više ne morate da provodite sate listajući i nazivajući oglase namenjene čuvanju ljubimaca Vama odgovarajućeg čuvara mi pronalazimo u rekordnom vremenu 24/7 podrška

O inovatorima

Vladimir je apsolvent na FON-u, smer Informacioni Sistemi I tehnologije. Fotograf, aikidoka, startuper. Znanje koje je stekao proučavajući uspešne kompanije i uspešne preduzetnike primenjuje na razvijanju poslovanja PetGuardsa gde je pored biznis dela zadužen i za IT i prodaju. Stefan apsolvent na FON-u, smer Informacioni Sistemi I tehnologije. Svoje prvo Startup iskustvo stiče u američkom startupu Tulfie,kao praktikant za marketing i promociju. U sedištu kompanije Bosch u Štutgartu obavljao je praksu na poziciji project menagera. U Petguardsu je zadužen za selekciju čuvara, širenje partnerstava i logističku podršku.

Glasajte za svoje favorite!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike - 500.000 dinara! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. decembra.

Broj glasova 25497
ID ?>
Inovaciju prijavljuje neformalni tim

PetGuards

Partneri konkursa

Da biste glasali, prijavite se sa svojim Facebook nalogom: