Moje gnezdo

Pogledaj video

Da li ste ikada testirali najzdravije testenine?

Moje gnezdo je inovativna namirnica koja ima sve karakteristike zdravih testenina različitih ukusa, a u njemu mogu da uživaju ljudi sa netolerancijom na jaja ili pšenicu.

Suština projekta

Alternativni izvori proteina u ishrani sa jedne strane omogućavaju ljudima koji su alergični na jaja da uživaju u zdravim i ukusnim namirnicama a druge strane doprinosimo zaštiti životne sredine.

Koju potrebu ova inovacija rešava?

Za sve one koji žele da se hrane zdravije i da i dalje uživaju u omiljenoj hrani.

Šta vas je motivisalo da razvijate inovaciju?

Bavim se proizvodnjom testenina već dve godine i slušajući potrebe i probleme sa kojima se kupci susreću, kao što su alergije, povišen holesterol i slično, javila se ideja da ponudimo proizvod koji je ukusan, zdrav, sa svojstvenim karakteristikama gotovog proizvoda.

Inovacija u tezama

  • poluautomatizacija proizvodnje
  • alternativni izvori proteina iz algi ili jestivih insekata
  • finalni proizvod sa svojstvenim karakteristikama
  • zamena za pšenicu
  • zaštita životne sredine

O inovatorima

Naš tim se sastoji od jednog tehnologa prehrambrenih proizvoda, doktora medicine i nutricioniste, stručnjaka za digitalni marketing, programera i pekara. Svaka osoba u timu pokriva jedan segment inovacije: od tehnološkog procesa dobijanja gotovog proizvoda, njegove zdravstvene i nutritivne važnosti do reklamiranja i plasiranja proizvoda na tržište.

Glasajte za svoje favorite!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike - 500.000 dinara! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. decembra.

Broj glasova 165
ID ?>
Inovaciju prijavljuje preduzetnik

Moje gnezdo

Partneri konkursa

Da biste glasali, prijavite se sa svojim Facebook nalogom: