Marš’utari

Pogledaj video

Treba vam savršen plan za svaki put?

Otkrijte jedinstven koncept internet emisije i mobilne aplikacije koji će vam omogućiti da jednim klikom saznate sve informacije o maršruti do bilo kog cilja, i sve to uz predlog plana aktivnosti, cena i kontakata.

Suština projekta

Naš jedinstven koncept je autorska internet emisija i mobilna aplikacija. Našim putovanjima kroz Srbiju želimo da vas inspirišemo, probudimo avanturistički duh i pružimo informacije o nestraženim mestima i dešavanjima. Mobilnom aplikacijom vam JEDNIM KLIKOM pružamo predlog cele maršute sa planom aktivnosti, cenama i kontaktima.

Koju potrebu ova inovacija rešava?

Pružamo odgovore na pitanja: Gde da idemo? Kako da isplaniramo? Koliko to košta? Kako izgleda to mesto? Šta to mesto čini zanimljivim?…jednim klikom.

Šta vas je motivisalo da razvijate inovaciju?

Imali smo ista pitanja, na koja smo rešili da nađemo odgovore.

Inovacija u tezama

  1. Inspiracija
  2. Informacija
  3. Vodič
  4. Druženje i zabava
  5. Predlog maršrute
  6. Plan i program aktivnosti
  7. Cene i kontakti
  8. Povezivanje putnika

O inovatorima

Mi smo skladan tim, sastavljen od profesionalaca iz različitih oblasti zanimanja, koji je uz dugogodišnje prijateljstvo stekao zajedništvo, razumevanje i poverenje. Fleksibilnost mišljenja i međusobno dopunjavanje su nas doveli do novih ideja, definisanja prioriteta, ciljeva i identiteta “Marš’utara”.

Glasajte za svoje favorite!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike - 500.000 dinara! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. decembra.

Broj glasova 3216
ID ?>
Inovaciju prijavljuje neformalni tim

Marš'utari

Partneri konkursa

Da biste glasali, prijavite se sa svojim Facebook nalogom: