“Hakovanje” benzinske stanice

ICT Hub i NIS organizuju hakaton „Hakovanje benzinske stanice“, koji za cilj ima pronalaženje rešenja koja mogu dodatno da unaprede digitalno iskustvo korisnika NIS-ovih benzinskih stanica širom Srbije.

Hakaton je prilika za sve koji žele da u roku od 48h sa svojim timom pokušaju da kreiraju inovativno softversko rešenje, u vidu web ili mobilne aplikacije, i tako odgovore na neku od zadatih tema iz domena poslovanja benzinskih stanica.

Nije neophodno da poseduješ predznanje ili ekspertizu iz oblasti energetike ili poslovanja benzinskih stanica – ono što ti je potrebno za uspeh je tim koji objedinjuje znanja i veštine iz IT-a i dizajna, biznis razmišljanje, kreativnost i odlučnost da za 48 sati kvalitetno odgovoriš na postavljeni izazov. Tokom hakatona, biće ti na raspolaganju vrhunski predavači i mentori iz poslovanja benzinskih stanica, ali isto tako i programiranja, dizajna, kao i priprema za javni nastup (prezentaciju).

NIS  je obezbedio uslove za neometan razvoj inovativnih softverskih rešenja, kao i sjajne nagrade (ukupni novčani nagradni fond je 5.000€ neto za tri najbolja rešenja).

http://hackathon.icthub.rs/

  • 02.03.2018 - 04.03.2018

  • ICT Hub Kralja Milana 10, Beograd

  • višednevni događaj

  • Više informacija na http://hackathon.icthub.rs/

Priključi se

Partneri konkursa