Drive Drive Car

Pogledaj video

Koliko puta ste gubili vreme tražeći parking mesto?

Zamislite da vaš automobil može da za vas zarađuje novac kada ga ne koristite. Predstavljamo vam platformu koja rešava problem nedostatka parking mesta, gužvi u gradu i voznih parkova tako što pomaže ljudima da svoj automobil iznajme onima kojima je potreban umesto da ga parkiraju.

Suština projekta

Drive Drive Car je moderna, peer to peer i B2B platorma na kojoj vlasnici automobila mogu da prijave svoj auto, i u periodu kada ga ne koriste – iznajme drugim fizičkim i pravnim licima. Na taj način platforma omogućava vlasnicima automobila da zarade, a korisnicima koji iznajmljuju automobile olakšava sam proces iznajmljivanja i čini ga bržim, jeftinijim i pre svega dostupnijim, jer su svi automobili dostupni na lokaciji najbližoj njima.

Koju potrebu ova inovacija rešava ?

Drive Drive Car rešava problem nedovoljne korišćenosti auta od strane vlasnika. Glavni cilj platforme je da vlasnicima automobila omogući da zarađuju uz pomoć svojih vozila, i da njihov auto sam sebe otplaćuje u onim danima kada im prevozno sredstvo nije potrebno za ličnu upotrebu. Na taj način vlasnici automobila mogu da ulažu u nešto drugo, kao npr. obrazovanje, kupovinu novog auta i sl. Sa druge strane, svim korisicima olakšava samo rentiranje auta i omogućava im da imaju najveći vozni park dostupan svuda i uvek – kroz samo par klikova, za razliku od standardnih rent a car usluga, gde je potrebno više vremena i papirologije da bi se proces iznajmljivanja uspešno završio.

Šta vas je motivisalo da razvijate inovaciju ?

Na svojim ličnim primerima smo shvatili da sami, generalno, malo koristimo svoje automobile i da nam oni predstavljaju veliki trošak. Gužve u gradu, konstantni problemi sa parkiranjem, kazne: sve ovo je uticalo i motivisalo nas da promenimo tu činjenicu – da zaista izmenimo način na koji ljudi vide svoj auto i utičemo na promenu u načinu korišćenja automobila, a da pritom svim svojim korisnicima omogućimo da zarade!

Inovacija u tezama

Benefiti i karakteristike Drive Drive Car platforme:

  • novi izvor prihoda privatnim i pravnim licima, koja sama određuju visinu svoje zarade
  • lakše i jeftinije iznajmljivanje auta za korisnike, uvek dostupno na njima najbližoj lokaciji
  • opciono kasko osiguranje generisano po danu iznajmljivanja automobila
  • pristup najvećem broju dostupnih automobila
  • eliminisanje negativne strane vlasništva nad automobilom
  • besplatna registracija na modernu i sigurnu cloud-based platformu, izgrađenu na najmodernijim tehnologijama
  • rešavanje dela problema globalnog zagađenja

O inovatorima

Naš mladi, inovatorski tim je sastavljen od stručnjaka iz različitih branši i svojim znanjima i stečenim iskustvom težimo da sve svoje ideje dobro isplaniramo i pre svega realizujemo. Sve nas spaja strast ka digitalnim tehnologijama i preduzetništvu uopšte i verujemo da ste baš VI naši istomišljenici! 🙂

Glasajte za svoje favorite!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike - 500.000 dinara! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. decembra.

Broj glasova 261
ID ?>
Inovaciju prijavljuje neformalni tim

Drive Drive Car Team

Partneri konkursa

Da biste glasali, prijavite se sa svojim Facebook nalogom: